Din indkøbskurv

Det ser ud til din kurv er tom!

FORTSÆT INDKØB

INSPIRATION

Her finder du en lang række kataloger som præsenterer den brede kollektion som Mette Ditmer Denmark råder over. Du finder både nyheder, basiskollektionen og mere kategoriopdelte kataloger som all-round måtter og sengetøj.

 

 

Vores nyeste hovedkatalog Edition #12 giver dig et samlet overblik over alle produkter fra Mette Ditmer. Kollektionen breder sig over både puder, tæpper, plaider, bad accessories og lækkert design til boligen.


Edition #10 er et samlet overblik over basiskollektionen hos Mette Ditmer Denmark. Du får et overblik over varerne og finder inspiration til, hvordan produkterne kan mixes og matches på kryds og tværs.

 

 

Rasmus Klump er blevet opdateret i en ny animationsserie, som bliver vist på DR Ramasjang i december 2018. I den forbindelse har Mette Ditmer givet sin fortolkning af den folkekære bjørn, i en eksklusiv designet produktserie.

 

I dette katalog findes et bred udsnit af sengetøj, plaider, gulvtæpper og håndklæder.

 

 

 

 

SHADES er en af de meget populære serier hos Mette Ditmer. Både som håndklæde og som bad accessories. I dette katalog finder du bl.a. SHADES, BUTTERFLY, NOTABENE og forskellige andre sengesæt.

 

Mette Ditmers all round måtter kan både bruges inde og ude. Måtterne kan både vaskes og tørretumbles og er produceret i en kvalitet der ikke er til at slide op.