Din indkøbskurv

Det ser ud til din kurv er tom!

FORTSÆT INDKØB

Person- og privatlivspolitik

Formål

Som kunde hos Mette Ditmer Denmark indsamles der en række personoplysninger om dig.

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som har virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”). 

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Oplysninger vedrørende aktie- og eller anpartsselskabers navn, adresse mv. vedrører ikke en fysisk person og er derfor ikke omfatte af persondataforordningen.

Oplysninger sælges eller videregives ikke uden accept fra kunden.

Personoplysninger

Når du handler på Metteditmer.dk eller Metteditmer.com indsamles der følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse, postnr. og by
  • Land
  • Telefonnummer
  • E-mail

Det juridiske grundlag for databehandlingene er dit samtykke. Oplysningerne opbevares for at opfylde en handelsaftale mellem dig som kunde og Mette Ditmer Denmark.

Nyhedsbreve

Når du tilmelder dig Mette Ditmers nyhedsbrev indsamler vi følgende oplysninger:

  • Navn
  • E-mail
  • Fødselsdag (valgfri)

Informationerne indsamles for at kunne udsende materiale som kunden er interesseret i Fødselsdagen er frivillig at oplyse, den bruges dog for at sende kunden en fødselsdagshilsen og personlige gave i forbindelse med vedkommendes fødselsdag.

 

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Som kunde på Metteditmer.dk eller Metteditmer.com opbevarer vi dine oplysninger i 5 år fra seneste køb, jf. bogføringsloven.

Under det løbende aftaleforhold opbevares de indsamlede oplysninger i vores IT-system. 

Opbevaring af personoplysninger i forbindelse med nyhedsbreve sker så længe nyhedsbrevet er ønsket. Kunden kan til enhver tid afmelde sig via linket i nyhedsmailen, ved at kontakte kundeservice@metteditmer.dk eller 8720 1449.  

 

Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger, vi indsamler om dig bruges til at opfylde den samhandelsaftale, du som privatkunde har indgået med Mette Ditmer Denmark.

Du har muligheden for at tilmelde dig et nyhedsbrev. Oplysningerne som afgives i forbindelse med tilmeldingen bruges for at udsende mails med nyheder, tilbud, invitationer mm. Det er valgfrit om man ønsker at angive sin fødselsdag. Denne oplysning vil blive brugt til at sende en personlig hilsen og gave på kundens fødselsdag.

 

Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til 3. part.

 

Brug af databehandlere

Mette Ditmer Denmark gør brug af eksterne databehandlere, der behandler oplysninger om dig på virksomhedens vegne. Der er tale om et administrativt formål i forbindelse med fakturering, ordrebehandling og opbevaring af dine oplysninger i vores IT-system. 

For at sikre, at behandlingen sker fortroligt og i overensstemmelse med vores instruks, har vi indgået databehandleraftaler med de respektive parter. Databehandlerne må ikke anvende de oplysninger, de behandler på Mette Ditmer Denmarks vegne, til andre formål. 

 

Cookies

Når du besøger Metteditmer.dk eller Metteditmer.com, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre det indhold, der vises på siden. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik.

 

Retten til indsigt i dine personoplysninger

Du har som kunde/samarbejdsapartner/forhandler ret til at få at vide om Mette Ditmer Denmark behandler personoplysninger om dig og i givet fald adgang til personoplysningerne. Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til Mette Ditmer Denmark (dataportabilitet). Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. 

Retten til berigtigelse af dine personoplysninger

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af Mette Ditmer Denmark uden unødig forsinkelse. 

Retten til sletning af dine personoplysninger 

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af Mette Ditmer Denmark uden unødig forsinkelse, hvis foreningen ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger.

Bemærk venligst, at såfremt Mette Ditmer Denmark i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

Tilbagekaldelse af samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit meddelte samtykke til Mette Ditmer Denmark tilbage. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i Mette Ditmer Denmark s IT-system. 

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig.

 

Dataansvarlig

Mette Ditmer Denmark

Pippisvej 1, 8600 Silkeborg

CVR 31581486

Telefon: 89 20 14 49

Mail: kundeservice@metteditmer.dk

Web: www.metteditmer.dk

Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Mette Ditmer Denmark har registreret om dig, skal du rette henvendelse til kundeservice@metteditmer.dk eller se oplysningerne ovenfor.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over Mette Ditmer Denmark’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K 
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk