VI TILBYDER OGSÅ

Projektsalg

To gange årligt tilfører vi nye produkter til Mette Ditmer-kollektionen. Vi er fast besluttet på at gøre hver ny kollektion til en fortsættelse af den tidligere, hvorfor det er muligt at mikse og matche nyhederne med de eksisterende produkter. Dette gør vores kollektion langtidsholdbar, fleksibel og nem at arbejde med i mange sammenhænge.

Vi har arbejdet sammen med hoteller, restauranter, caféer og virksomheder, og er også klar til at tage en dialog med dig.

Dekoration til

stylister

Er du stylist eller indretningsarkitet, og ønsker du at bruge vores produkter til dine projekter, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder blandt andet ART PIECE kollektion som består af unikke produkter baseret på Mette Ditmers egne håndformede kerationer. Produkterne færdiggøres manuelt efter støbningen, og der vil derfor ikke være to produkter, der er fuldstændig ens, hvilket øger det unikke ved hvert kunstværk.

Uanset opgaven kan vi hjælpe med de rigtige produkter.

Skab et fint og inspirerende

KONTORMILJØ

I vores kollektion tilbyder vi et bredt udvalg af produkter som passer til kontor, lounge og mødelokale. Både til et område med sofaer, hvor det kunne være en god idé med et par farverige puder, men også produkter til dekoration på reoler og i receptionen.

Tag fat i os for yderligere info.

STANDARD ELLER TILPASSET

til virksomheder eller hoteller

Skal din virksomhed give en gave til personalet, er sengesæt ofte en god idé. Ved store bestillinger skal sengesættene specialfremstilles, og det er derfor muligt at vælge designs, som ikke altid findes i detailhandelen. Sengesætspakken består af to sengesæt i økologisk bomuld, som pakkes i særlig Mette Ditmer mulepose.

Tag fat i os for at høre mere om mulighederne.

Plaider til

CAFÉEN

Gennem årene har vi leveret et utal af plaider til caéer og restauranter med udendørsbetjening. Når det begynder at blive køligt ud på aftenen, og man ikke ønsker at tage hjem endnu, er der ikke noget bedre end at svøbe sig i en lun plaid, så hyggen kan fortsætte.

Skal du bruge en stak plaider til din restauration, står vi klar til at hjælpe – ring eller skriv for at høre mere.

ALTID ET HIT:

Perfekt til hoteller

Håndklæder i høj kvalitet har alle dage været en sikker vinder. For os er det vigtigt med et bredt håndklædesortiment, som matcher vores øvrige badeveærelsestilbehør. Der tilføjes ofte nye mønstrede eller ensfarvede håndklæder til kollektionen, som produceres i enten økologisk bomuld eller OEKO-TEX® 100-certificeret bomuld.

Vores håndklædeserier findes i tre størrelser: gæstehåndklæde, alm. størrelse håndklæde samt badehåndklæde. En typisk håndklædepakke består af to af hver størrelse. Kontakt os for nærmere info.