INSPIRATION TIL DIT SOVEVÆRELSE

SKAB RO I INDRETNINGEN 

Forestil dig følelsen af nyvasket sengetøj på en blød seng. At kaste sig ned i dynerne og blive liggende hele morgenen med sin morgenkaffe. Dit soveværelse er formentlig det sted, du tanker mest energi og lader op.
Det er vigtigt at få en god nattesøvn, og skabe ro og renlighed i soveværelset. Mangler du nyt sengetøj, er det oplagt at gå på jagt efter de Mette Ditmer-sengesæt, du allerbedst kan lide. Køb af Mette Ditmer-sengetøj er en investering, der holder år efter år, og det er intet mindre end vidunderligt at mærke det bløde tekstil, når det er tid at finde ind i søvnen ovenpå en god dag fuld af oplevelser og indtryk.

Se vores kollektion af

Giv mig besked
SHADES Sengesæt, sandSHADES Sengesæt, sand

sov godt

Skab gode betingelser for drømmesøvn i blødt og lækkert Mette Ditmer-sengetøj. Mette Ditmer-sengetøj er skabt i de skønneste designs med en iøjnefaldende og rolig farvepalette, der passer godt ind i soveværelset. De bløde farvetoner skaber harmoni for blikket, og kvaliteter som satin og percale i OEKO-TEX® 100% certificeret bomuld eller økologisk bomuld, sikrer en komfortabel oplevelse når det er sengetid.

Shop

the look

Forkæl dig selv og dit

soveværelse

Mættede farver og støvede farver er blevet meget populære i indretningen. Prøv at føre tendensen ind i soveværelset. Træk farver ud af kunst og møbler, og viderefør farverne i den øvrige indretning. Det giver stadig dit soveværelse en følelse af ro og harmoni, men der sker lidt mere med indretningen, og stemningen bliver mindre klinisk.